UDSAT: Sådan rekrutterer du frivillige

Kursus afholdes lørdag den 5. december 2020 kl. 9 til 13 i Vig Forsamlingshus.

Står I overfor at skulle finde nye bestyrelsesmedlemmer? Eller kunne du bare godt tænke dig nogle gode fif og redskaber til, hvordan man kan arbejde med at rekruttere de rigtige til bestyrelsen og gøre opmærksom på sig selv i lokalområdet, så er dette kursus noget for dig.

Generelt

I kender det sikkert. I har en ledig bestyrelsespost, men det er svært at finde en ny til at varetage den. Rekruttering af frivillige til bestyrelsen kræver hårdt arbejde og er noget, man som bestyrelse bør arbejde strategisk med – ikke bare 14 dage inden generalforsamlingen men hen over hele året.

De frivillige er derude. Men kender de til de vigtige opgaver, I beskæftiger jer med? Kender de til vandværket? Og kan man tænke rekruttering af frivillige til vandværkets bestyrelse på en anden måde for at få folk til at melde sig under fanerne?

Det er bare nogle af de spørgsmål, du som deltager på dette kursus får svar på, så I får succes med at rekruttere jeres næste bestyrelsesmedlem.

Udbytte

Kurset giver gennem både teoretisk undervisning og praktiske øvelser og værktøjer kursisten en indføring i, hvordan man kan få engageret nye frivillige, samt konkrete metoder til hvordan kursisten efterfølgende kan arbejde med rekruttering af frivillige.

Målgruppe

Kurset henvender sig til medlemmer i vandværkets bestyrelse, som ønsker nogle gode inputs til, hvordan man kan få rekrutteret nye til bestyrelsen.

Indhold

På kurset gennemgår vi:

• Tendenser i frivilligheden

• Forskellige typer af frivillige

• Hvordan man får fat på nye frivillige

• Barrierer for potentielle frivillige har for at engagere sig

• Ledelse af frivillige

Underviser

Lasse F. Petersen, Ingerfair

Forplejning

Der serveres en frokost efter arrangementet

Varighed

4 timer fra kl. 9-13

Tilmeldingsfrist den 28.11.2020 på formand@vio.nu